+ 359 89 430 0484 / office@murgova.com

Присъедини се

Адвокатско дружество „Мургова & партньори” се фокусира върху изграждането на екип от професионалисти в различни области на гражданското и търговското право, който в най-пълен обем да отговаря на нуждите на нашите клиенти от предоставяне на висококачествени и ефективни юридически консултации и услуги. Екипът ни има дългогодишен опит в професионалнотото обслужване на юридически и физически лица в различните сфери на дейсност.

За целта ние работим и наемаме както утвърдени адвокати и консултанти, така и млади специалисти, които да станат част от бързоразрастващия се екип на кантората. Ние държим на отличните академични резултати, желанието за работа в екип, комуникативност, гъвкавост и лоялност. За нас е важно колегите в кантората да разбират и споделят професионалните ни възгледи за професията и философията ни за предоставяне на юридически консултации и услуги на най-високо професионално ниво. Крайният резултат от общите ни усилия винаги цели да удоволетвори потребностите на клиентите, които ни се доверяват.

Ако искате да станете част от нашия екип, моля попълнете бланката за кандидатстване. Ние ще се свържем с Вас в случай, че можем да Ви предложим подходяща позиция.

Стажанти

Адвокатско дружество „Мургова & партньори” организира летни стажове за студенти по право, завършили трети и четвърти курс. Опитът, който бихте могли да придобиете в екипа ни е изключително ценен и практичен за Вашите професионални знания и умения като бъдещ юрист. Ако имате високи академични постижения, интерес към гражданското и търговското право и желаете да станете част от професионален юридически екип и на практика да използвате академичните си знания, моля попълнете бланката за кандидатстване. Ние ще се свържем с Вас в случай, че можем да Ви предложим подходяща позиция.

  Вашето име (задължително)

  Вашият Email (задължително)

  Ваш Мобилен телефон

  Заглавие

  Мотивационно писмо

  Прикачване на CV