+ 359 89 430 0484 / office@murgova.com

Legal Thinking and Litigation Strategies Уъркшоп

Legal Thinking and Litigation Strategies Уъркшоп
октомври 4, 2022 Силвана Джаркова

Скъпи колеги, партньори и студенти,

 

Имаме удоволствието да Ви поканим на изключително интересен уъркшоп, организиран от екипа на Адвокатско дружество „Мургова и партньори” с подкрепата на нашите партньори от Българска стопанска камара (БСК), Арбитражния съд към БСК и Центъра за американски проучвания в Познан, Полша.

Събитието ще покрие рядко обсъждани теми в ежедневната ни юридическа практика, а именно – Legal Thinking and Litigation Strategies

Защо е важно да имаме стратегия и да мислим юридически при избора на най-подходящата теза при преговори и в съдебните процеси ?

Всичко, което правим в рамките на професията ни, изхожда от перспективата за разрешаване или справяне по друг начин с конфликти. Да разполагаме с адекватни стратегии още от самото начало ни предоставя незаменима отправна точка за това как да разпределим времето и ресурсите ни в един конфликт, така че да се съсредоточим само върху ключови въпроси за „спечелването на войната“.

Уъркшопът ще Ви предостави практически съвети, с помощта на които ще придобиете иновативен и изпитан подход към “подводните камъни“, които се появяват при правни спорове.

 

Кога: на 13 октомври 2022 г. от 14:00 часа EEST (UTC+3)

 

Къде: в Конферентна зала на БСК, която се намира в гр. София, ул. „Чаталджа“ № 76

 

Уъркшопът ще се проведе на английски език.

Модератор на събитието ще бъде Петя Мургова – Управляващ партньор и водещ член на екипа „Разрешаване на спорове и Медиация” в Адвокатско дружество „Мургова и партньори”.

Имаме удоволствието и да обявим, че гост лектор на събитието ще бъде адвокат Валери Ломбър, Академичен директор в Центъра за американски проучвания в Познан, Полша. Господин Ломбър има над 20 години юридически опит в Съединените американски щати, който включва опит в самостоятелна практика, като юридически сътрудник на няколко федерални съдии, лектор, професор и също така като съдия. Към настоящия момент е партньор в кантората „Гаврилов и Брукс” (Сакременто, Калифорния), която се занимава предимно с процесуално представителство.

Уъркшопът ще бъде с продължителност от 3 часа и е безплатен за студенти.

За останалите участници дължимата такса за присъединяване е в размер на 36 евро.

В случай, че желаете да вземете участие, моля свържете се с нас на office@murgova.com за повече информация във връзка с плащането.

 

Очакваме Ви!

Петя Мургова и екипът на Мургова и партньори