+ 359 89 430 0484 / office@murgova.com

И наградата печели… Адвокатско дружество „Мургова и партньори“

И наградата печели… Адвокатско дружество „Мургова и партньори“
декември 2, 2019 Ралица Байрактарова

 

„Адвокатска кантора на 2019“ – когато участието в градежа на по-справедлив свят бива възнаградено.

Националните награди за правосъдие, част от традиционния Благотворителен юридически бал в помощ на деца, болни от церебрална парализа, се провеждат за седма поредна година, а адвокатско дружество „Мургова и партньори“ с управляващ съдружник адв. Петя Мургова бива отличено като „Адвокатска кантора на 2019 година“.

Новината е приятна, но напълно очаквана с оглед на факта, че дружеството е сред най-бързоразвиващите се в България, за което свидетелства увеличилата се над 3 пъти клиентска маса в последните 4 години. „Мургова и партньори“ се позиционира на челни места в множество престижни международни класации през последните 3 години в сферата на корпоративното и търговското право, недвижими имоти и процесуалното представителство, редом до водещи международни кантори.

Професионализмът и екипността са сред водещите компоненти, нужни за успеха на всяка компания, а в дружеството те са налице от 2010 година, откогато и основното ядро на членовете остава непроменено. Свежите попълнения в екипа се обучават и развиват в областта на новите направления в предоставяните услуги.

Интересно е да споменем, че дружеството е консултирало сливания и придобивания в различни сфери като автомобилостроене, информационни технологии, логистика и производство, а успеваемостта му в съдебната зала е повече от впечатляваща. Винаги в крак с новите тенденции в бизнеса и европейската нормативна уредба, АДД „Мургова и партньори“ развива също специализиран отдел, който предоставя консултации по защита на личните данни, търговската тайна и мерките срещу изпирането на пари. Динамичните промени в тези сфери не са пречка за предоставяне на коректно консултиране в пълно съответствие със сложната нормативна уредба.

„АДД „Мургова и партньори“ е кантора, която се стреми да разчупи общоприетите рамки и стандарти, предлагайки услуга на изключително високо корпоративно ниво, като в същото време не губи идентичността си на бутикова кантора, която предлага оригинални, иновативни и дори нестандартни решения на своите клиенти. Именно поради тази причина нашето мото е „We do not sell services, we earn trust” – „Ние не продаваме услуги, ние печелим доверие.“, допълва адв. Петя Мургова.